Over Nenoa

Over Nenoa

Nele Notebaert

Bij Nenoa maak ik jouw me-time uniek: rust voor lichaam en geest, ontspanning tijdens elke verzorging, een luisterend oor of net genieten in alle stilte om de rust voor en in jezelf terug te vinden.

Graag stel ik mezelf even voor: ik ben Nele Notebaert, gediplomeerd schoonheidsspecialiste sinds 2012. Sinds enkele jaren run ik mijn eigen schoonheidsinstituut met mijn persoonlijke aanpak en professioneel advies omtrent huidverbetering en –verzorging.

Mijn instituut is gevestigd in een hoeve te Alken, omringd door natuur en rust. De huiselijke en warme sfeer biedt het ideale kader om jou in alle rust te laten ontspannen en in de watten te leggen.

Bij mij kan je terecht voor een behandeling op maat. Kwalitatieve producten, persoonlijke service en uw ontspanning staan centraal in mijn schoonheidsinstituut. Ik voer elke behandeling uit met de nodige precisie, vanuit mijn passie en vooral vanuit mijn hart…

 

Voor gelaatsverzorgingen maak ik gebruik van de kwalitatieve producten van het Belgische (en zelfs Limburgse!) merk Clephar Cosmetics. Met het oog op huidverbetering behandel ik graag alle huidtypes, alsook huidproblemen. Als klant geniet je van een gepersonaliseerde behandeling met aanvullend het juiste, vrijblijvende advies voor uw thuisverzorging.

Naast verzorgingen van het gelaat bied ik ook tal van andere behandelingen aan, zoals pedicure en manicure, gellak nagels, ontharingen, massages en lichaamsbehandelingen. Alles om uw lichaam en geest in balans te brengen en je volledig te herbronnen.

Ik heet je graag van harte welkom in mijn schoonheidsinstituut. Welkom bij Nenoa…

Relaxerende groetjes,

Nele

Populaire behandelingen

Contact

of maak een afspraak