Merken

 

Mesoestetic

MERKEN

Mesoestetic

Mesoestetic is 1 van de meest geïnspireerde en technologisch geavanceerde medische huidverbeteringsmerken ter wereld. Sinds 1985 baseren ze zich op wetenschappelijk onderzoek, innovatie en deskundigheid om een niveau hoger te schakelen qua huidverbetering en huidverjonging. Zo beschikken ze over verschillende medische ISO-normen en -certificaten.

Met hun hoofdkwartier te Barcelona in Spanje biedt Mesoestetic Pharma Group een grote waaier aan kwalitatieve producten gericht aan talloze artsen (dermatologen, estethische artsen) en schoonheidsinstituten die focussen op huidverbetering en huidverjonging. De behandelingen en producten focussen dan ook op huidproblemen zoals huidveroudering, acné en pigmentatie. Het belang van bescherming tegen de zon (UVA & UVB), HEV en IR primeert in de aanpak van alle huidproblemen onder de vleugels van Mesoestetic.

Interesse in deze behandelingen en/of producten? Ik nodig u graag uit voor een huidanalyse, waarbij we uw huidtype en huidcondities uitvoerig bekijken en bespreken. Aan de hand van mijn advies op maat qua thuisverzorging en behandelplan, neem ik u graag mee in het verhaal rond JOUW huidverbetering!

Bekijk het aanbod
Clephar

MERKEN

Clephar

Clephar Cosmetics is een hooggespecialiseerd, Belgisch (en zelfs Limburgs!) labo met meer dan 30 jaar ervaring in verzorging van alle huidproblemen en huidtypes, zelfs de meest gevoelige!

Clephar is voortdurend op zoek naar de nieuwste, meest performante werkstoffen en transportsystemen om een optimale verzorging te bieden. De Clephar innovaties staan bekend om hun kwaliteit, hun delicate texturen en hun verzorgend comfort.

De producten van Clephar zijn 100% vrij van minerale oliën, parabenen, ftalaten, dierlijke werkstoffen, gluten en allergene parfums. Er wordt gebruik gemaakt van 100% natuurlijke parfums en basisoliën uit de Provence. De producten, alsook de ingrediënten, worden geenszins getest op dieren.

Het ruime assortiment producten van Clephar omvat enerzijds verzorgingsproducten voor het gelaat en anderzijds luxueuze body- & wellness producten, alsook zonneproducten met focus op bescherming tegen de zon (UVA & UVB).

Interesse in deze behandelingen en/of producten? Ik nodig u graag uit voor een huidanalyse, waarbij we uw huidtype en huidcondities uitvoerig bekijken en bespreken. Aan de hand van mijn advies op maat qua thuisverzorging en behandelplan, neem ik u graag mee in het verhaal rond JOUW huidverbetering!

Bekijk het aanbod
Bellapierre

MERKEN

Bellapierre

Bellapierre werd in 2005 in Amerika opgericht door David Oren. Het is een van de snelst groeiende cosmeticabedrijven in de wereld. Bella is het Italiaans woord voor ‘mooi’ en Pierre is het Frans woord voor ‘steen’, dus Bellapierre betekent ‘mooie steen’. Al de minerale producten zijn gemaakt van een steen/rots, genaamd Mica. Bellapierre is dus een mineraal make-up merk, dat gebruik maakt van natuurlijke ingrediënten.

Bellapierre heeft verschillende awards gewonnen met haar gezonde en innovatieve make-up (zoals City Awards Finalist – Cosmetic Innovator of the year 2016, Natural Health International Beauty Awards 2016).

Waarom kiezen voor Bellapierre?

  • Bellapierre bevat geen bismutoxycholoride, talk, oliën, additieven, vulstoffen of andere potentieel schadelijke ingrediënten.
  • Bellapierre bestaat uit pure mineralen. De hoofdingrediënten zijn Mica, Ijzeroxiden, Zinkoxide en Titaandioxide.
  • Bellapierre is aanbevolen door dermatologen, want we zijn hypoallergeen.
  • Bellapierre is niet-comedogeen en olievrij, waardoor de poriën niet zullen verstoppen.
  • Bellapierre heeft anti-inflammatoire en antioxidante eigenschappen.
  • Bellapierre biedt UVA en UVB-bescherming SPF 15-20.
  • Bellapierre zorgt voor een volledige dekking voor alle huidtypes.
  • Bellapierre vermindert de verschijning van fijne lijntjes en rimpels.

Bekijk het aanbod
IOAN

MERKEN

IOAN

ROOTED IN SCIENCE, TESTED FOR ACTION

IOAN is een Belgische beautymerk gebaseerd op een onderzoeks- en ontwikkelingsproces, inclusief een zorgvuldige selectie van effectieve ingrediënten, en goedgekeurd door echte gezichten, op de set en onderweg. Daarom is IOAN huidverzorging die zich bevindt tussen laboratorium en spotlight.
BORN FROM A GREEK SUNSET

IOAN ziet schoonheid als een spel op twee fronten: vandaag en morgen. Oorspronkelijk geïnspireerd door een Griekse zonsondergang, is IOAN er om iedereen een goed gevoel te geven, net zoals een warme gloed tijdens een zonsondergang. Elke dag, in een oogwenk, er stralend uitzien zoals op een zomerse avond en zonder afbreuk te doen aan een langdurige huidondersteuning.

In het IOAN-assortiment slaan we een brug tussen wetenschap en het echte leven, en bouwen voort op de respectieve expertises, om effectieve schoonheids- en verzorgingsoplossingen te ontwikkelen die zijn afgestemd op jouw eigen behoeften. Want ongeacht de jaren willen we dat je de huid waarin je zit omarmt, verzorgt en viert. Om je zelfverzekerd en sterk te voelen, op je gemak en klaar om te gaan. In essentie willen we dat je straalt, schittert, gloeit – van binnen en van buiten! Want elke leeftijd is goud, en elke dag is van belang.

Bekijk het aanbod
Marc Inbane

MERKEN

Marc Inbane

MARC INBANE is een toonaangevende speler in de wereld van tanningcosmetica en geliefd bij een groot publiek. Diverse invloedrijke modehuizen, hair & make-up artists, dermatologen en beroemdheden zijn fan van het eerste uur. MARC INBANE is inmiddels bekroond met verschillende awards én verkrijgbaar in meer dan veertig landen.

MARC INBANE biedt een veilig, verantwoord en natuurlijk alternatief voor de schadelijke UV-straling van de zon en zonnebanken. Steeds meer mensen gunnen hun huid het allerbeste: de luxe producten van MARC INBANE.

Bekijk het aanbod
Yodeyma

MERKEN

Yodeyma

Yodeyma Paris stelt een brede collectie Eau de Parfums voor. Dit zijn kwalitatief hoogwaardige parfums voor dames en heren, gemaakt met de meest elegante en geraffineerde ingrediënten. De Yodeyma parfums leunen aan bij bestaande grote merken met alom gekende geuren, maar ruiken even heerlijk en intens, en zijn bovendien verkrijgbaar aan budgetvriendelijkere prijzen.

Bekijk het aanbod
My Flame

MERKEN

My Flame

My Flame biedt een brede collectie lifestyle producten met leuke quotes! Van biologische sojakaarsen en lucifers, tot geurstokjes en roomsprays, en zelfs handzeep. Superleuke sfeermakers voor jezelf of een cadeautje voor een dierbare. Het gamma wordt regelmatig aangevuld met originele geschenkboxen, voor elke gelegenheid.

Onze kaarsen zijn vervaardigd van biologische sojawas en branden tot 45% langer in vergelijking met normale kaarsen. Deze kaarsen stoten geen roet af en hebben een hele goede geurverspreiding. Heb je wat was gemorst? Geen probleem! Je verwijdert de was gemakkelijk met een beetje warm water en zeep.

Bekijk het aanbod