Nenoa

Mijn verhaal

Van harte welkom bij Nenoa, mijn schoonheidsinstituut gelegen in de rustige natuur nabij Alken-centrum, op een boogscheut van Wellen – Kortessem – Hasselt.

Bij Nenoa ben je in goede handen voor gelaatsbehandelingen, make-up, workshops en allerhande schoonheidsgerelateerde behandelingen.

De focus van gelaatsbehandelingen ligt op huidverbetering, waarbij ik een selectie van gespecialiseerde behandelingen aanbied om jouw specifieke huidproblemen aan te pakken en te verbeteren. Van concrete huidanalyses tot geavanceerde behandelingen zoals Geneo+, Aquaglo, Age Element en dermaplaning – elke approach van onze behandlingen is zorgvuldig samengesteld om jouw huid te transformeren en te verbeteren. Aanvullend bied ik met mijn persoonlijke aanpak ook vrijblijvend advies en ondersteunende begeleiding in jouw thuisverzorging, zodoende maximaal resultaat te bereiken met jouw huid. Echter, elke behandeling wordt omwenteld door een snuifje ontspanning en rustgevende sfeer, zodoende elke behandeling ook als een wellness-momentje ervaren wordt.

Naast gelaatsbehandelingen bied ik ook graag make-up aan, alsook workshops rond gelaatsverzorging en make-up. Aanvullend kan je ook bij Nenoa terecht voor o.a. ontharingen, wimperlifting en gellak nagels. In mijn winkeltje kan je vrijblijvend (maar op afspraak) komen shoppen: een ruime keuze uit verzorgingsproducten voor gelaat en lichaam, make-up, parfums en trendy sfeermakers.

Kortom, bij Nenoa bied ik jou allerhande behandelingen en producten in het kader van ons “feel good concept”. Binnen een ontspannende sfeer, met een professionele en persoonlijke touch!

Graag tot binnenkort!

Liefs
Nele